Pastelky

Pastelky

Anotace: Odpověď na jinou básničku, byla to pravděpodobně narážka na moji přezdívku :D (spicataxxxpastelka) Není nic moc, ale aby jsem tu taky měla jednu spíš pozitivní :)

Zelená, červená, žlutá,
jen si vybrat,
není to však jednoduché,
když použít smíš jen jednu,
ze židle se zvednu,
musím tajně použít ještě dvě,
aby barevnější život byl,
aby radosti belík přihodil,
barvy, barvy, barvičky,
kreslí si aj babičky,
radost z nich jen srší,
i když venku prší,
však svět bez barev,
smutno by nám bylo,
no, co by nám pak zbylo,
jen koukat do prázdna,
černo-bíle zírat,
ale i černo-bílá je barva,
proto nezapomínej,
že barvy jsou potřeba,
proto pastelek je velká spotřeba.
Autor Mushroom, 09.04.2009
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Zelená okurka, Kubino 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

U nás tedy jo, malujou děti i babička, i venku barev přibývá...

09.04.2009 12:03:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí