Uzdravena

Uzdravena

Anotace: ve čtvrtek na úpatí hory http://www.youtube.com/watch?v=geDUXEoOCwE&NR=1

Vyléčená...

tanečnice
s ledovým obkladem na duši,
co tančí
a vůbec netuší

proč zní muzika
proč tančí
proč tóny nocí znějí

proč jsou ptáci,
co za dne místo hudby pějí


ovázaná...

smrtí,
která byla Láskou
vydanou až do krajnosti všem,
a vůbec nechápe

jak milovat
jak dívat se
jak uslyšet

jak žít ve světě,
a nechtít tenhle svět

..............................
naštěstí všichni
- i ona -

dnes v noci v zahradě olivové
v pátek na pahorku
v sobotu v bílém plátně

naštěstí
nedělní ráno...
stalo se Procitnutím.
Autor spare, 09.04.2009
Přečteno 239x
Tipy 23
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, kikis, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, shakespeares, enigman, Chancer, labuť, Marfuša, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké, myšlenkové... ST!

19.04.2009 15:28:00 | NikitaNikaT.

Projde očistou bolesti a pak je zase tady - nová a šťastná ;-)

10.04.2009 11:30:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí