Popelář bez rozumu

Popelář bez rozumu

Anotace: zbývá 247 znaků

Říkají o mně že rozumu se mi nedostává
že o rozumu leda tak sním
ani ve věku, kdy již měl bych ho - no mít'

Však ani ani kdybych hleděl do tváře paní smrti
nepřestal bych se smát nad tím,
co za život se mi před vočima teď promít'...

Neboť život nepodobá se žádému filmu
nýbrž film občas zavání životem

Když jsem ještě skákal z větví jilmu
chtěl jsem býti kupříkladu pilotem..

a teď jsem popelář
co má umolousanou tvář
a přec si lítám

a směju se na ten boží svět
a před tím, co žadoní o pohled
oči nikdy nezavírám...
Autor Cigaretový král, 10.04.2009
Přečteno 287x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, nejsembásník, labuť, Marfuša, Rbb, TAORA3
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i popeláři mají duši a srdce...

10.04.2009 12:02:00 | nejsembásník

...film zavání životem,... kolik je v tom pravdy

10.04.2009 08:21:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí