Svět

Svět

Anotace: Kéž by se tak lidé zastavili a nachvíli nikam nepospíchali...

Sedím a koukám na to dění,
jak se ten svět rychle mění,
každý člověk někam spěchá,
pro mě to však není útěcha,
a tak prosím všechny lidi,
ať zastaví se a vidí,
jak je ten svět dneska krásný,
ať nědělá si nikdo vrásky,
nikdo ať neříká žádnou větu
a poslouchá šum větru,
všichni ať leží na louce
a vnímají svit Slunce,
každý ať raději mlčí
a poslouchá jak vítr hučí,
vnímat jak prudký vítr zebe,
ať každý pohlédne na modré nebe,
nechť každý pohlédne na to dění,
jak se ten svět rychle mění.
Autor Richard LaFontaine, 10.04.2009
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: Alasea, její alter ego, Zelená okurka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká myšlenka...také to pozoruji

10.04.2009 09:11:00 | Zelená okurka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí