Životudárné kouzlo

Životudárné kouzlo

Anotace: Stručný popis

Byl sám a byl zlý.
Nebyl sám, protože byl zlý.
Byl zlý, protože byl sám.

Závidím větru, který se otírá o tváře lidí.
Závidím stéblům, jež se lámou pod jejich kroky
Já mám jen samotu, co se mnou bydlí,
Já mám jen zbytečně prožité, dlouhé roky.

Tak jednoho rána, řeknu simsalabim
Je to mocné kouzlo, nedá se vzít nazpátek.
Splní se všechno, o čem si sním.
Budu mít konečně plnou vanu lízátek.
Autor Venite se stále směje, 10.04.2009
Přečteno 314x
Tipy 5
Poslední tipující: Judita, jedam, Stoneman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí