Jsem unavená

Jsem unavená

Anotace: ...

Z lidí
z chlapů
z tohohle kurevskýho, bezcharakterního světa.


Když se sereš se současnými lidmi a chlapami, vždycky se ušpiníš.
Nemám ráda lidskou špínu
zůstává za nehty i v duši
Zarývá se do spánků

Mít rád se nikdy nevyplácí
není to vlastnost do téhle doby
Jo takhle trochu kurevskosti, sprostoty
a zloby.

Soutěžit s kurvami ve sprostotě
na to nejsem ta pravá
Radši se projdu v noční slotě
jo, to narozdíl od vás já ráda mám.

Odjíždí mi vesmírný koráb
musím nasedat

Odcházím do bamberločí galaxie


a nic a nikdo mě nezastaví.
Autor kaya, 10.04.2009
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: Nergal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obsahove te chapu, ale chtelo by to trosku jine vyjadreni. Obraty neopakovani slov uplne jinou formu. Jinak tohle je tema na dlouhou diskusi, ale kdyz to beres povsechne tak mas v podstate pravdu. Jen bych to trosku rozskatulkoval, ty vse hazis do jednoho pytle :)

10.04.2009 16:54:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí