Rada

Rada

Anotace: Vážná rada.

Příteli, cožpak nemáš dost,
přes tuto řeku není most,
zastav se a nechoď dál,
kdo by jen o tebe stál,
kdybys pak dole na dně
stál až po krk v bahně.

Příteli, pozor na lidi si dej,
ďáblové dnes mají andělský rej,
kdekdo se jako tvůj známý tváří,
přitom jed zloby v srdci vaří,
buď pečlivý a dobře vybírej,
s kvítím v koš plevel netrhej,
Autor petříček, 10.04.2009
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: Zdenek, Nergal, Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sice tenhle rym nemam moc rad ale neni spatna ..

10.04.2009 18:38:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí