Nechci mluvit, ale umřít

Nechci mluvit, ale umřít

Anotace: A vo tom to je:-(

Tvářím se netečně,
žiju tu zbytečně,
ale, ale, ale, ale
mám pravdu, skutečně
raději skočím z okna
s tvrdým dopadem se potkám
vystrojí mi hezký pohřeb
vypláčí se podle potřeb
Vím, myslím jak tupec
ptáte se, co se děje vůbec
nechci se nikomu svěřovat
nebudu fňukat ani si stěžovat
nechám vás proto být
ať děje se co má se dít
třeba....
.....už není potřeba mluvit
Autor Tomáš Přidal, 10.04.2009
Přečteno 358x
Tipy 7
Poslední tipující: Pešulka, Emira, 6thSun, padající do neznáma, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí