dobré důvody

dobré důvody

Anotace: x

restaurace,
kde podávají dobré důvody
je hned tady za rohem
a přišel jsem na ni náhodou
příjemné prostředí
a ani to tam není drahé
takové malé stolečky
na každém z nich jídelní lístek
i svíčka
a číšníci tady nejsou nedočkaví
vaří tady opravdu dobře
a dobré důvody jako příloha
jsou teď v módě
když máte vybráno,
přijde číšník sám
nějak to pozná
nelouskejte, nemají to tady rádi
ukloní se
a jen se zeptá:
„k čemu to má být?“
Autor kulishak, 20.10.2005
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tam někdy zajdu! :-)

21.10.2005 12:00:00 | Krtica

A prosím, zabalí mi tam i porci dobrých důvodů s sebou?

21.10.2005 08:51:00 | Branwen1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí