TAM V DÁLCE

TAM V DÁLCE

Anotace: jeden z pocitu osamění uprostřed společnosti

TAM V DÁLCE

Zdál se mi sen,
sen o krásné plachetnici,
o plachetnici na moři,
na moři širokém,
mizím a vše,
vše nechávám za sebou.
Už mě nic netíží,
jsem volná jako pták.
Rozpřáhnu křídla a...
... letím, letím do závratných výšek.
Ne, prosím, ještě ne,
ještě se neprobouzej!,
chci cítit ten pocit volnosti,
pocit závratného štěstí,
pocit dokonalé samoty.
Autor Helinka, 20.10.2004
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí