kolotoč života

kolotoč života

Anotace: ..

Tak tiše,tak vzdáleně
zní volající hlas o pomoc.
Tak letmo,tak schouleně,
hledám svojí budoucnost.
Krok dopředu......
opět sedím na horské dráze světel a tmy,
která má prodloužené jízdy života zcela zdarma.

Roztočený ve víru chtění
padám do bahna sebeukojení.
Tentokrát ano,tentokrát se zvednu.
Vzpřímím záda.jenž jsou pokřivena
dujícím větrem doby.

V představě vzpříma hledícího pohledu,
kráčím shrbený cestou myšlenek.

Nýní slyšíte to také?
Ten zvláštní tón ,
zvonek již cinká
a horská dráha života přidává
další příliš drahé kolo
zcela zdarma.
Autor Bubas, 16.04.2009
Přečteno 324x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Churry, Mbonita, Kubino 2, Kars, Kapka, 6thSun, tooc
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Si ještě mlaďoučkej, ten tvůj kolotoč se bude ještě dlouho točit

16.04.2009 13:35:00 | Kars

Tak snad ti to přečte víc lidí! Mně se to líbí. ST (2/3 za obsah a 1/3 za formu)

16.04.2009 10:32:00 | tooc

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí