-mhouřim oči do ranního slunce-

-mhouřim oči do ranního slunce-

Anotace: dneska... se to všechno asi zlomilo.

Ani náznak větru.
Chvěju se při pomyšlení
kam se asi zatoulal.

Plyšoví medvídci vytvořili koalici
a začali systematicky pátrat
po ztraceném vánku
co brouzal travou
hladil květiny...

Přivíráme oči před žhnoucím sluncem.

Ale ty ne.

Jsem pro tebe chlad
a když se na mě díváš
nic jiného než prázdno necítíš.

Jsem samota.

Ale nechci ubližovat...

chci být chladným větrem
co pohladí trávu
a utěší uschlé růže...
Autor stmivani.na.lepsi.casy, 16.04.2009
Přečteno 325x
Tipy 23
Poslední tipující: WAYWARD, Holis, rry-cussete, Simísek, padající do neznáma, 6thSun, Kapka, enigman, Lota, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...fajn

23.04.2009 02:01:00 | WAYWARD

Snad příliš neovlivníš, kým jsi pro druhé...

17.04.2009 21:39:00 | Simísek

Povedla se :-)

16.04.2009 20:48:00 | subrtka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí