Kate Moss

Kate Moss

Anotace: autobiografické črty čisto náhodné

z nosa jej tečie,
aj z očí,
sopel a slzy,
červená tvár,
tragikomická grimasa,
chudou rukou si strhla perly z krku,
(a to nebol fake)
guličky jemne a lahučko popadali na biely mramor,
z akvária rezignovane pozerala raja,
a gubka aby som nezabudla,
pomaly sa nežne začala rezkať do ruky,
s takám milým nožom na papier, je vyrobený zo žltého plastu,
taká príjemná žltá, keby ste ňou mali vymalovanú obývačku, velmi pekné,
a tak, klip, klap, klop,
veľmi nenútene,
krv stekala po tele,
po chvílke bola už mláčka,
prštekami ju rozotierala,
zrazu si však uvedomila, že keď teraz zomrie,
bude ho do pier hrýzť iná,
a už jej nebude hovoriť, že sa podobá na kate moss,
čo sa jej nepozdávalo,
tak si zavolala záchranku,
mačka zatiaľ krv vylízala zo zeme,
a tak za mesiac, keď sa vrátil domov,
spýtal sa len tak medzi rečou, keď pofajčovali na balkóne,
čo to máš na ruke?
kde?
aha, to ma mačička doškriabalaaaa................
Autor onivah, 17.04.2009
Přečteno 223x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí