sen

sen

Anotace: ...

jsem šokovaný,ležím
v ruce nůž,cítím bolest
tak zvednu se a běžím
život mi nepřeje? je to jen test?

rozhlédnu se kolem,tma
jen slyším hlasy,znám?
snad začnu stoupat ze dna
už jen trochu odvahy mám

trvá to už hodiny,neuteču?
není kudy a já potím se
jen tak z něčeho se nerozteču
ale najednou já bojím se

tak pevně stisknu rukojet
čepelí směrem k zápěstí
nahlas prosím o odpověď
najednou světlo,já uprostřed náměstí

když ta noc změnila se v den
pak to se mnou prudce škubne
otevřu oči,díky byl to jenom sen
už ho zažít nechci,prosím ne
Autor najrob7410, 17.04.2009
Přečteno 264x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Anne Leyyd, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Noční můry ... tak to není o co stát. Snad se ti příště bude zdát něco lepšího! :)

19.04.2009 12:38:00 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí