Po dlouhé době

Po dlouhé době

Anotace: ..se to tak nějak sbírá

Zda slzy navěky
osvěží daleký
proud činů předešlých?

Ty měníš se taky
nejsou to zázraky
teď budeš větší hřích.

A jiný za mraky
jak Slunce nad ptáky
odešel hledat sníh.

Konečně opaky
toho, co strašáky
dělalo snem padlých.

Upírám své zraky
do bojů s přízraky
čekají v zákoutích.
Autor Gemyni, 17.04.2009
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: Nergal, Květka Š., labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná.

17.04.2009 16:46:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí