Ničitel

Ničitel

Anotace: ... kdo jsem ? co jsem zač ?

Kradu se temnotou
Kradu se světlem
Kradu se nicotou
Kradu se stínem

Kdo jsem a co jsem zač ?
Kdo zrodil mne a nač ?

Proč jsem ?
Jsem živým, ale nedýchám.
Jsem mrtvý, ale stojím dál

Beze mne by život nebyl životem.
Smutek smutkem, lítost lítostí
Beru vše, ale nic není mé
Beze mne by nebyl vesmír vesmírem

Já jenž kradu se temnotou
Bez svědomí, bez zpytování
Nechť nikdy nejsem zapomenut
Však bez vzpomínek na slitování

Mně bojí se každý
Nikdo nechce mne potkat
Bojovník chrabrý
Ani ten, jemuž hrdlo srazí kat

Střes se poutníče na cestě temné
Tam kde Bůh už není Bohem
Kde Ďábel není zlem
Tam kde vše je jen mé
A není úniku z promasti černé

"Jsem smrt … ničitel Světů"
Autor Nwanov., 17.04.2009
Přečteno 263x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, Sýkorka07, Isquieasuus, Unyle Pěl, Bublajs, excited, Memento
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velice zajímavé... :)

20.04.2009 11:13:00 | excited

Beze mne by nebyl vesmír vesmírem .... to je hezké.Ne egoistické ale pravdivé.Jsi součástí celku.
Usměj se:) Nejsi ničitel :)

18.04.2009 21:06:00 | Memento

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí