Pod kůži

Pod kůži

Anotace: ..

Dotknu se mechoví
Souhvězdí pih
Odkryju ledový
Chlapecký střih

Ukrytý pod dekou
Tisíců puntíků
Bez barvy, bez ladu
Pohublých kotníků

Ta tma a ticho tam
Pak hvězdné nebe
Optický mamoklam
Vidím tam sebe

Plný svých zlozvyků
Dotkl se papíru
Středobod vesmíru
Šiju tě na míru

Na míru snila jsem
Sen plný dotyků
Spadl mi na polštář
Pytlíček puntíků

Jsi to ty
Kopa olivových pih
Zamknutý
Jak dostanu tě z nich?
Autor anilwap, 17.04.2009
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, 6thSun, Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsme hotová...Tu básničku si čtu už tak deset minut znovu a znovu...A pořád je mi z ní stejně krásně divno...

18.04.2009 08:53:00 | Pingvín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí