Vzpoura

Vzpoura

Anotace: ...............

Vzpoura proti skoku
v mysli se bojuje
stojím na mrakodrapu
skočit nebo
vzlétnout

do písku
hlubokého moře
ve černém vesmíru

smrt
probuzení
slyším

rytmus
ztracené kytary
zpěvák ztratil hlas

cítím oheň
krev a slzy

šplhání po věžích
opony padají
kapela na vrcholu slávy

pád


zpěvák kterému nikdo nerozumí
vrhám se po hlavě
do davu
stát se jedním z nich
nasadit si brýle
ustříhat si vlasy

tráva
boj
vyhulený joint
výkřiky o svobodě
neutralita názorů

hašiš voní
bolest
bubny na poušti
lapače snů rozvěšené v pokojích

usínám
zlý sen minulosti
se mi vrátil.
Autor Vlk v rouše, 18.04.2009
Přečteno 305x
Tipy 24
Poslední tipující: Holis, lucajda89, NikitaNikaT., labuť, Bíša, enigman, Princezna.Smutněnka, Lenullinka, LucQa, voedor, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi perné dílko.

19.04.2009 14:00:00 | NikitaNikaT.

vzlietni, radšej vzlietni, určite nepadaj .)

18.04.2009 02:00:00 | zlomeny srdce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí