Vypravěčka

Vypravěčka

Anotace: ...

Jak labuť,co umírá ve sněhu,
vyprávím tisíce příběhů.
Jak vodní nymfa poblíž skal,
můžu vyprávět,co jsi znal.

Můžu vyprávět o časech,co jsou pryč,
k lidským srdcím nosím klíč.
Můžu číst budouctnost mezi kameny,
vy lidé jste obtěžkáni těžkými břemeny.

Můžu číst osud a pravdu z dlaní,
však hořkou cenu mají tvá přání.
Jsem vypravěčka bez motta,
však cena příběhů,je cena života...
Autor Aurora., 18.04.2009
Přečteno 241x
Tipy 10
Poslední tipující: Churry, Allainila, BARBYE, Equus przewalski, Alasea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, ty jsi opravdu vypravěčka a musím říct, že skvělá..

20.04.2009 19:07:00 | BARBYE

Ho ho hó, to je vážně dobré. ;-)

18.04.2009 18:39:00 | Alasea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí