Ticho ...

Ticho ...

Anotace: Když je človeku úzko vymýšlí hlouposti, já vím ...

jen pohled jen zavřený

jen smítko jen prach

jen ticho a vílí kvílení
jen tma a milosrdné vraždění
Jen sen a jen otázka
jen milosrdná poslední procházka
jen přítel, jen vrah
jen úsměv, v něm strach
jen nic, jen tělo
a nic z toho co kdy chtělo
jen prázdná obálka
jen v pohledu prosba a otázka

Jen pohled zavřený ?
Jen ticho a kvílení ?
Autor Lady Ewrry, 19.04.2009
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: Sýkorka07, no.signal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je vážně nádherná, totálně mě dostala... fakt moc krásná

19.04.2009 21:46:00 | Sýkorka07

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí