Zůstaň zakopán

Zůstaň zakopán

Anotace: jen tak

zapomněla! chápeš?
nechce tě znát, neměls jí rád
nelez jí na oči, na svatouška nehraj si
zůstaň v kobce schován,
nechovej se jak proradnej Don Chuan
zapomněla? tak co to na ní zkoušíš?
hraješ si a jak mlsnej pes jen kolem kroužíš?
jsi trapnej a ubohej, nemá tě ráda...

a kéž by ani nikdy neměla
Autor sh@rusk@, 19.04.2009
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí