Tak zejtra čau...

Tak zejtra čau...

Anotace: a nebo raději ne..

Slzy,
rozpotali bouři v srdce...
A duševní revoluce,
se dobývá na světlo boží...

Směju se,
z nervozity...
A tak nějak vím,
co o mě za zády říkáš...

Nestíhám přemýšlet,
a slova lítaj...
Jako sněhový vločky ve vánici...

Sbohem, kamaráde,
tak čau a nech si zdát...
O někom lepším,
než jsem já....

Papírová květina,
přeci nevoní...
A růže,
nejsou bez trní...

Tak jako lidé nejsou bez chyb,
ale stejně málokdy je přiznají...
Smutné,
ale co naděláš?
Autor whiolet, 20.04.2009
Přečteno 271x
Tipy 12
Poslední tipující: Oťas, kikis, Markéta Hl., Bíša, Petbab, WAYWARD, Lota, Radek.oslov.Šafárik, 6thSun
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a stejně fialová je hezčí...

21.04.2009 15:49:00 | whiolet

slzy padaj na rudou růži.. od nich mění barvu.. téměř celá je teď fialová

20.04.2009 18:58:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí