Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: Nejdůležitější je souznění duší a to můžes poznat a prožít i s někým na první pohled,zcela nenápadným-od mého přítele!!!

Převelice trápíš mne,chci Tě vidět štastnou býti,jelikož Tvé trápení je i mé a chtěl bych změnit Tvůj osud,protože Tě rád vidím veselou a rozesmátou.Věc ta,co trápí Tě,je jen jednou z mnoha,které mohou potkat Tě.Jedinou útěchou je to,že ti ostatní,kteří na Tebe čekají,jsou už stoprocentně lepší!!A o to se postarám atˇto stojí co chce.Jsi z toho druhu lidí,kteří mi stojí za námahu a oběti.To,že štastnou budeš,leží mi na srdci,čím dál víc.A v nejtěžší chvíli nezapomeň,že je tu a vždy bude,minimálně jeden člověk,který Tě má rád a vždy Ti pomůže,jen když o to požádáš!Tak si to pamatuj.
Autor Rebelka21, 21.04.2009
Přečteno 584x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí