Řešení

Řešení

Už dávno začal sníh tát,
rozmrzly na oko přátelské
tváře...

Rampouchy na srdcích
dětský pláč
mění se v smích
který utichá
Ve strunách harfy
promrzlá ukolébavka
černých havranů

praskající led
tvých uplakaných očí
mění se v tající
jezera

Usínám v síti upředené
bez kapky naděje
nastražené
Moucha na pavouka
který nemá chuť
pozřít sádrovou
masku

Mizím v hlubinách
a ty jsi jedním z těch
nožů...
Co jako špendlík přibodli
mne na nástěnku...

Opovržení

Aby mohlo začít jaro...
Autor padající do neznáma, 22.04.2009
Přečteno 259x
Tipy 19
Poslední tipující: Marupiara, Holis, NikitaNikaT., excited, Bíša, labuť, strašidýlko-střapatý, Petbab, Květka Š., Kubino 2, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý led roztaje, jen některé tají pomale...

25.04.2009 20:00:00 | NikitaNikaT.

některé ledy neroztají nikdy... ;) (nebo aspoň zatím ne)
moc hezky napsáno

22.04.2009 15:32:00 | strašidýlko-střapatý

led u dna neroztál.. ještě ne

22.04.2009 14:34:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí