Libuše Planitia..

Libuše Planitia..

Anotace: .. víte, že na mapě Venuše je místo s názvem Libušina nížina?

Kdepak, neodjel z Prahy vlakem
nýbrž vzlétl, jsa napůl drakem

ze Staromáku o půlnoci
zrovna když srdce své chtěl stlouci

se Stověžatou.. někdy příště
teď u Venuše byl týpky zjištěn

když ho zas jednou vyčíhali
naštěstí štvance mraky halí

jak vnořil se do živlu větrů
atmosféry, zmizel jim z triedrů

pak druhý dech chytnul v tý pračce
neměli šanci, uplách hladce

na Venuši lze najít místo
jež připomíná mu najisto

Matku měst, vždyť posuďte sami
čti nadpis - řeší konec drámy
Autor Petbab, 23.04.2009
Přečteno 262x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, el viento, Indigo, Verena, nejsembásník, toužím.jít.dál, NikitaNikaT., Cassandra, Simísek, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vesmírem prolétni,
okoukni planety,
vrať se zpět na Zemi,
do Prahy zakletý ...

24.04.2009 19:58:00 | nejsembásník

Vesmírně krásné :)

24.04.2009 16:54:00 | toužím.jít.dál

Skvělé! ST!

24.04.2009 14:34:00 | NikitaNikaT.

Pěkná

23.04.2009 21:02:00 | malý lachtánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí