Jaro

Jaro

Anotace: jaro?

Zas ve vzduchu je cítit zvláštní čaro
ztepilé ženy vidět tam i tu
v kraj vloudilo se prapodivné jaro
jež dosáhlo hned svého zenitu.

Na stromech svítí zaschlé květy
a suché listí z větví opadává
jen tvoje duše čeká na podněty
však láska zvadla - to se stává.

Možná že všechny květy nezvadnou
jen promění se v plody shnilé
s třesknutím rány na zem dopadnou
tak jako hlavy bláznů provinilé.

Proč brzy opadává uschlé listí
kde zrodila se naše vina
čím ještě můžem si být jistí
snad tím že naše duše je tak jiná.
Autor Skalsky Pavel, 23.04.2009
Přečteno 265x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, jita.1965, Churry, nejsembásník, Markéta Hl., Mbonita, labuť, Petbab, Květka Š., WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velice se mi líbí, ST!

27.04.2009 16:58:00 | jita.1965

nemusí s jarem láska se rodit,
může i odcházet a masku shodit...

24.04.2009 19:50:00 | nejsembásník

je moc pěkná, ale snad bude ještě léto než shnijou ty plody

24.04.2009 17:37:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí