proč venkov?

proč venkov?

Anotace: Nastává do

kost v žaludku pana Dr.
dostal vředy měl z toho prd
vrávoral v práci vrávoral doma
kecálista nevěděl koho dřív prodat
jsi profesionál karburátor
jedeš jen v jeden den už tě má prokurátor
pěstí si dovedeš k šílenství jednu změnu
změníš děti rodinu ženu
jsi frajer lokomotiva parní
jedeš na páru dobrej v lhaní
užívej chcanek od kámošů milenek
zabal se do ručníku do plenek
ubal si ze sena kus hovna
jsi chytrej jak básník fena
vo kus domu a pár mincí dožene tě advokát
skoncíš ve cvokhauzu a zbude z tebe akorát
vřed v tvým žaludku cvoku a magore
skončíš brzy s dásní na schodě
dáseň se změní v báseň v probuzení
šílíš nejvíc v nocí hraješ hry pro vykroucený
netěší tě zítřek víš že budeš na řadě
stereo ti jede v hlavě na naftu v parádě
se svojí dávkou hniloby napíchneš nějakou sračku do řeky gangy utrosíš z nosu trochu filosofie neptudom
jsi těšitel své hlavy krávy její inkognito
je to vono ty zasranej ...
Autor Lipschowski, 23.04.2009
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"skončíš brzy s dásní na schodě"
Tak to je luxusní :D
Nevím, jestli se tomu celkově mám smát, nebo litovat a brečet... ale já taky nelituju, takže... spíš se budu smát :D

25.04.2009 18:25:00 | mašinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí