Přeplněná pocity...

Přeplněná pocity...

Anotace: moje pocity...

Vzpomínkami přeplněná..
zamykám je v sobě..
Nepřemýšlím nad minulostí..
ne v týhle době..
Sice s pořád s brýlema na očích,
ale usmívám se na svět..
Nemyslím na minulost,
nedívám se nazpět..
Miluju život...

Nadějemi zaplněná..
nespočítatelně..
Hledím do budoucnostnosti..
se sladkou nevinností..
bezbranný holky..
která..
Miluje život...

Nedůvěrou znavená..
Nevěrou zničená..
Lhaním zkroušená...
ale..zamilovaná..
...DO ŽIVOTA...
Autor Natalie Kolářová, 22.10.2005
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc moc krásné ! opravdu se mi to moc líbí ! 100%

22.10.2005 19:58:00 | sköld

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí