Skládanka z vět

Skládanka z vět

Anotace: pro všechny kritiky...

Někdy i papír prázdný
znamená úspěch
Na louce rozkvetlé zrychlím dech
Pod hlavu ruce poskládám
Hodinu na list popsaný hledím
obsah moc dobře znám...

Teď s hanbou ve tváři
roztrhám nepatrnou silou
z vět skládanku namalovanou
Než tři vteřiny pominou...
Protože umělecké dílo je prý
někdy i papír prázdný

Kde jsou ty doby
kdy sám jsem šel a klopýtal?
S životem louží pod sluncem uvadal
Dnes tisíc nás sleduje Ďáblovy stopy
Jen neboj se potřísnit posláním
někdy i papír prázdný!
Autor Shimy, 24.04.2009
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

spíš než skládanku mi to připomíná bludiště ...z vět a slov

24.04.2009 19:12:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí