Mrtvejm ptákům

Mrtvejm ptákům

Anotace: ne, to není báseň..:-)

Za hradbami zklamání
závidím mrakům jejich
vratkavé bytí,
střemhlavý pády k zemi..

Prohlížím si album
svých šťastných úsměvů,
vzpomínky na chvíle minulé,
zaváté prachem času.

Všem mrtvejm ptákům
pošlu polibek na dobrou noc
a naivně budu doufat
v lepší zítra..

Vždyť víš, že jsem nenapravitelná..


..můžeš mi znovu ublížit,


kamaráde.
Autor Vision of me, 24.04.2009
Přečteno 237x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí