Just another enemy

Just another enemy

Anotace: Ještě v dobách, kdy plakat bylo úlevou.

Černo, všude
Tma, jen já a kytara
Slza v oku
Srdce na půl
Já skončila
Trpím víc
Proč? Proč? Proč?
strach je viníkem
Z tebe, ze mě, z lásky
Proč? Proč? Proč?
Nevím, sama
Jsem jako ta tma
Prázdná, neprůhledná
Bez tebe
svoji vinou
Nikdy víc
To víme oba
Ty tomu nerozumíš
Chápe mě jen ona
Ta kytara
Autor Pingvín, 24.04.2009
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí