Představ si...

Představ si...

Anotace: Já tohle popisování tak strašně nemám ráda x) Nelíbí se mi ten konec, je to celé o ničem... Ale přece to nenechám "v šuplíku"

Představ si, že ti přes noc narostla křídla
A můžeš létat
Představ si, že ti mraky skryly slunce
A tma se rozprostírá
Představ si, že ti přítel kudlu do zad vrazí
A ty stejně žiješ dál
Představ si, že ti zlá věc cestu zkříží
A najednou jsi sám

A teď si představ co se stane
Až půjdeš večer spát
To potom stíny roztoulané
Budou se ti smát
A teď si zpoměň na tu chvíli
Kdy už neměl jsi chuť žít
Hrdě vykroč směrem k cíli
A dosáhni ho kdykoliv budeš chtít
Autor Sasanka18, 24.04.2009
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: Hloupá Květinka, pawliiik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí