Ironický úšklebek

Ironický úšklebek

Anotace: 8.února 2009, v opilosti z A.Ginsberga

Jaká svěží ironie, jaká nesnesitelně bolestná legrace
- již nezoufám, nemá to absolutně žádnou cenu
když jsem se narodil, zrovínka Stvořitelům došli knihy Počátku
nedostal jsem návod jak žít, pár listů potištěných černými literami
mezi milionem různých počinů jeden selže a to je počátek
smutného příběhu, ve kterém hraji hlavní roli.

Dostat to ze své mysli, to bude ten nejtěžší boj
stále jej odkládám a říkám si – zítřek započnu novým očištěním
jsem jako Edisonova žárovka bez ochranného skla
- směšně malá a tak strašně moc zranitelná
dovoluji si tvrdit, že moje existence je pouze pro pobavení
bozi se sázejí, jestli se dřív zblázním nebo skočím do propasti
věčného nebytí.
Autor démon zatracení, 24.04.2009
Přečteno 262x
Tipy 7
Poslední tipující: kikis, Bíša, Lilly Lightová, Squat_the_world, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když jim ten list šikovně vyškubneš z pařátů, budou se dít věci...samo nemusí se to vyplatit. Jinak parádná!

25.04.2009 09:11:00 | kikis

poslední dobou se cítím podobně:) ale tu radost jim neudělám...

24.04.2009 20:06:00 | Squat_the_world

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí