Pan Život

Pan Život

Anotace: -

Sbírka: Deset

Moje tvrdá palice
ráda dělá rozbroje
tak dali mi hrst munice
a vyslali mě do boje

poslali mě bez zbraně
ať vyberu si soupeře
já vybíral jsem nestranně
pak zabušil mu na dveře

nevrle mi je otvíral
a nevraživě pozdravil
nakonec mě pozval dál
„Pan Život“ se mi představil

tak stál jsem u něj v předsíní
a v hrsti svíral náboje
dal mi zbraň ať ji nabiji
pak ukázal mi pokoje

ty byly velké jako celý svět
a cílů kolik člověk chtěl
já musel si hned zastřílet
a po všem co jsem uviděl

Pan Život jenom tiše stál
za mými zády při marši
až munici jsem vyplýtval
pak požádal jsem o další

„jistě že mám- no to se ví“
zasmál se jak jen dovede
„mám tady jednu poslední
ta už je však jen pro tebe!“
Autor Bolder, 25.04.2009
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Unyle Pěl, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí