Ztratil jsem Tě

Ztratil jsem Tě

Anotace: asi už napořád....nejúžasnější ženu =(

Je to jako když zčerná sníh
a květy zvadnou
a pod vlastní tíhou padají na zem.

Jako když teče oheň
a hoří voda
a srdce z těla kdos´ vyrval mi rázem.

Jako když topím se na vzduchu
a dýchám ve vodě
a písmena zmizela ze stránek knihy.

Nejsou tu ústa Tvá
a hledám pohled Tvůj,
jen zůstaly vzpomínky, přání a sliby.

Všechno je špatně,
jen odlesky v zrcadlech,
čekám tu na něco, co asi už nepřijde.

Na sucho polykám,
byť z očí jdou proudy slz,
pro mě už Slunce od dneška nevyjde.

24.4.2009
Autor miroslaF, 25.04.2009
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: Jiparo, MášaM, Bíša, Terry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí