Báseň bez jména

Báseň bez jména

Anotace: ...

Plyšový medvídek a slza tekoucí po tváři,
oči co hledají toho,kdo je rozesměje,kdo je znovu rozzáří?

Asi není nikdo, všichni jsou jen výplody fantazie
v tom jiném světě kde vládne nikdo ,kde se o něco líp žije.

Schovat se před světem do něčí náruče,
najít někoho pro koho se srdce znovu roztluče.

Naděje je vyhořelá svíce,
nepomůže nic ,ani vzácný kámen z měsíce.

Milovaní nevěrníci odešli,otočili se zády,
těžké je věřit těm co lžou a přesto tvrdí jak mají rádi.
Autor Zuzanka.D, 25.04.2009
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí