Zlá a zkažená

Zlá a zkažená

Anotace: Má všechno, co si kdy přála... Život má před sebou... Vzpomínky ji však ničí... Stále je tou dívkou zlou a zkaženou...!!

Chodí po světě
nevidí, nevnímá
chodí po světě
brečí a vzpomíná
Kdysi dávno
malá holka
tenkrát lehký to bylo
tenkrát dívka hloupá
Co se sebou dělala
s kým se bavila
koho líbala
Dneska nevnímá
je tak zlá a zkažená
Nic jí není dobrý
ničeho si neváží
Nenávidím ji
proklínám její myšlení
proklínám její život
její svět
Nechci ji znát
nechtěj ji milovat
Dýchat bolí
slzy v očích ji pálí
Nechce žít sama
ale kdo s ní vydrží?
Nemůže dál...
nechce už víc...
co vlastně chce?
Myslím, že nic...
Nemůžu se na to dívat...
jak sama se ničí...
Jeden život končí..
jiný možná začíná..
Všem přála bych štěstí....
aby jejich život nekončil
dříve než skončit má!!!!

Tak naposled pohlédněte,
jak je ta holka zlá
a zkažená....
Poslední pohled...
nádech.. výdech...
poslední slza na tváři...
hvězda....
co na nebi zářila...
už ale nezáří...
I tak to někdy končí...
Autor Gaia.M, 25.04.2009
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: Emira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí