Byl jsi tu..

Byl jsi tu..

Anotace: Přátelství je víc než láska... mnohokrát

Ty jsi tu pro mě stále..
Přes všechno ublížení..
Přes všechny zítřky nenadálé..
Přichází pro nás rozzuzlení..

Ani nevím jak mám Ti najevo dát..
Nevím, jak říci vážím si Tě..
S tebou je krásně, umím se smát..
Křehce a upřímně, jak malé dítě..

Já byla zlá.. Tebe jsem zranila..
Snad neumím si vážit přátelství?
Byls tu Ty a já tu nebyla..
Teď jsem tu já, a naše poselství..

Jsi.. Jsi pro mě někdo, nejbližší..
Jsi, a to je nejvíc na světě!
Když pláču, a nikdo mě neztiší..
Ty dokážeš úsměv dát ve větě!

Omlouvám se, a děkuji..
Věřím, že uz se neztratíme..
Ty víš, že vlastně Tě miluji..
Víš jak..... oba to víme..
Autor Terry, 25.04.2009
Přečteno 505x
Tipy 7
Poslední tipující: JEIDY, Stoneman, Kallkaa, kroužek, Emira, maranika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí