Stopař uprostřed stáda bizonů

Stopař uprostřed stáda bizonů

Anotace: 11.února 2009, po herním dýchánku, J.Bizonovi M.

Hledím na ztraceného šamana, jenž bude navždy mým Stopařem
snad poprvé se mu dívám do očí a přemýšlím, co se mu honí hlavou
tuším, že se mu tam prohání stádo statných bizonů, kteří utíkají před šílenstvím
chtějí se dostat na Horu osudu, ale zároveň se touží schovat

Pozoruji zasněného básníka, kéž jednou najde skutečné naslouchače
a ti ho ocení tak, jak by si nejvíc přál, pak nalezne spokojenost
znáte člověka, o kterém můžete říct, že ví, co je to skutečné žití?
nemusí tak žít, stačí, že to ví – znáte někoho takového?
Já věřím, že je to on…
Autor démon zatracení, 26.04.2009
Přečteno 239x
Tipy 5
Poslední tipující: subrtka, kikis, Bíša, Lilly Lightová, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí