zmatená

zmatená

Anotace: hodně stará básen ... njn obšas za člověka píšou emoce

vím? Nevím?
chci? Toužím?
Pláču! doufám.
když sedím tu tak sama
jen se svýma myšlenkama
ze kterých mám strach
připadám si jak tonoucí člověk ve vlnách
se kterou plavat?
se kterou bojovat?
jakým směrem se dát?
kde je břeh kde záhuba?
kde pomoc ? kde odpověď?
je zde plno lidí co ochotni jsou slyšet mou zpověď
plno předmětů kolem plavajících
které mě chvíli nad vodou udrží
ale který je ten správný?
ten pro mě určený ?
co mě nepotopí sebou ale pomůže mi na břeh ?
co dá mi pro život noví nádech ?
už nemůžu si dovolit zvolit špatně
chci jen pomoc malou, nechci se vázat
z toho mám strach a velký
nechci už klesnout níže ho hlubin
proč toužila jsem nesprávně?
Autor Lady Ewrry, 26.04.2009
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí