Rezavějící láska

Rezavějící láska

Anotace: Jak člověk prochází životem, tak si uvědomuje jak je důležíté milovat a odpouštět, protože jinak nedokážeme žít radostně a naplno, jinak nás totiž stále něco sžírá a i když to schováme někde hluboko v sobě, ono se nám to vyklube v podobě bolesti těla...

Sbírka: Co?

Rezavějící láska


Tiše vchází rezavějící láska,
klouby jí vržou hlasitě,
pod slzou mizí od smutku vráska,
úsměv maže mrazivou noc (hbitě),
snad byla to jenom hloupá sázka,
zas zní z tvých úst ,,miluji tě“.
Stalo se toho opravdu moc,
svatební kytice dávno už nevoní ve váze,
za něco skutečně platí se draze,
na louce kvete jich opravdu moc (moře),
za tu dobu vášnivě líbalo mě nejedno hoře,
opouštět lítosti, co srdce znehostí,
nutnost je veliká,
směje se, i když slzy polyká,
studentka lásky bez podmínek.
Autor Lady L, 28.04.2009
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: zlomeny srdce, Jiparo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí