Plout k tobě

Plout k tobě

Anotace: Destruktivní...

A třeba plout na cestě k tobě

Oblaka nechám skapat na polštář
a přejmenuji tuhle chvíli

Dávám ti vždycky
různý záminky
milovat mě
nenávidět
a smát se mi

Chtěl si jenom mý rty a ruce
ale nikdy mý oči
že jsou prý na tebe moc hnědý
a smutný a nechápals že jsou takový
kvůli tobě.

Potřebovala jsem tvoje
rozcuchaný vlasy
tvý bílý zuby a dokonalej svět

že s tebou to je vždycky o tom jednom


...a možná plout na cestě od tebe

Oblaka nechám tak jak jsou
a vyměnim tvý jméno za jinýho...
Autor Lacosta1, 28.04.2009
Přečteno 245x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Bíša, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí