Minulost

Minulost

Anotace: zapomění....

V zapomění se učím žít
Minulost je pro mě splín

Co bylo kdysi,už dávno není
Myšlenky smutku a tiché vydechnutí

Snad? Asi? Proč? se neustále ptám
Kdo ví,co se tenkrát mohlo stát

S láskou je zapomění snadné
Bez lásky srdce každému vadne

Minulost ve mě pořád bude
Vládne vzpomínkám a teď už
I Tobě...
Autor Kett, 23.10.2005
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: Woski
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nesmutni...

24.10.2005 22:11:00 | Modrý Adept

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí