Krvesaj s abstinenčními příznaky

Krvesaj s abstinenčními příznaky

Anotace: 18.února 2009, tvář za sklem

Jaké je to dívat se dopředu?
Nechci sledovat to prázdno,
více než černou tmu.
KRVESAJ MEZI KREVSTINENTY.
Jakého pocitu docílím, když se oprostím
od své choroby?

Příznaky bláznovství jsou v každém z nás.
Dají se lehce potlačit, ale nikdy ne zabít.
OSEDLEJTE své choroby,
rozjeďte se z krkolomného kopce.
Zabrzdíte o sněhovou závěj
nebo se rozplácnete na plotě snů?

Můj penis je propojený s Pátým elementem,
vysílá velmi tiché signály o nízké frekvenci.
ONA mě slyší! Ví o mně! Zná můj Příběh!
glong glong glong
Přijde si pro mě, již velice brzy…
…a to mi dává sílu tu ještě vydržet…

Jaké je to dívat se soustavou tisíce zrcadel
a sledovat své oči a líce z rubu?
KRVESAJ S ABSTINENČNÍMÍ PŘÍZNAKY.
Je nějaká mocnost či síla, jež mi zabrání
vykrádat hroby?

Dej mi část svých myšlenek, které tě prvního máje
spojovaly s vesmírem a já je vyměním
se svou vražedkyní za den Svobody.
Jsem brzdou chodu světa nebo novou možností?
Má smysl hrát si s dinosauří kostí?

První dívka – Pátý element – Poslední láska
Prokleté dědictví – Příslib věrnosti – Plýtvání realitou
Překlenuté touhy – Pramenitá rána – Památná iluze
ONA mě slyší! Ví o mně! Zná můj Příběh!
Je nádhernější než Juliina ňadra,
je opojnější než klín Afroditin.
glong glong glong
Autor démon zatracení, 30.04.2009
Přečteno 277x
Tipy 9
Poslední tipující: Anjesis, lucajda89, Lilly Lightová, kikis, TAORA3, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavka jako vždy :)

01.05.2009 14:39:00 | Lilly Lightová

Líbí se mi Tvá dekadentní poezie. Zavání to prokletými...

30.04.2009 18:25:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí