Nezapomenu

Nezapomenu

Anotace: snad nikdy nezapomenu, a bude milovat Tebe

Můžeš žít navždy v pozemském ráji,
můžes mít vše,co si budeš přát.
Ale až budeš na pokraji,
na pokraji svých sil,
tak si vzpomeneš,
kdo Tě měl od srdce strašně rád.
Vždyť život je dar,
tak si ho važ,
a vše co chceš udělat nejprve zvaž.
Musíš s tím žít,
musíš se bránit,
to co máš na srdci,
Tě bude chránit.
Snad je to klam,
snad hořce jen sním,
když zavřu oči,
Tebe jen zřím.
Autor Andy, 21.10.2004
Přečteno 438x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí