Mucho, nastraž ucho

Mucho, nastraž ucho

Anotace: Je to v mé režii, topím se v rýži

Galantně spílám
tvé srdce zlíbám

Ruku v ruce
nechce se lehce

Prudce stoupá
byla jsem hloupá

Skoupě zkoupím
snad neprohloupím

Bezcitný v citu
Koho chci? - Chci tu!

Tu marnivou mrchu
Studenou sprchu
Autor MTRowe, 01.05.2009
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí