Vládce

Vládce

V jeho faraónské fantazii
kde bůh vládcem je
střída lásku za provizi
tu krev už nikdo nesmyje

všude vidí pouze písek
žádná voda, život zmizel
přitom myslí jak by utek
do edenu bez pravidel

v jeho očích vidět je
velký trůn a řeka krve
na milost se jenom směje
nenávistí na míle řve

toho vládce, co zlo káže
už nikdy nic nezastaví
libuje si, když nám rozkáže:
zhyňte na mé znamení

teď je sám už celé roky
bez mluvy, jen modlitby
chce se zabít pro ty zvuky
a tak leze na hradby

když on vraždil cizí duše
jednoduché bylo to,
teď má strach a myslí suše
skončil v pekle - vzali ho.
Autor tomáš lenoh, 01.05.2009
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí