Hvězdička

Hvězdička

Anotace: ..padá hvězda, něco si přej..

Hvězdička září,
úsměv se daří.

Hvězdo, hvězdo, hvězdičko,
posviť mi maličko.
Jsi světýlko příjemné,
nikdo tě nevidí ve dne.
Večerní tmu osvětluješ,
po nebi si pluješ.

A když hvězda padá,
přání splní ráda.
Autor Jarka, 01.05.2009
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., Házté, Juraj Hrom, Meriel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí