Čarodějka

Čarodějka

Anotace: ...

Čarodějka

Stejná jako ty či já, jen jedna věc je u ní jiná
má dar co jí dovoluje zaříkávat,kouzlit,zaklínat.
Není radno tropit si z ní šprťouchlata
pak v žábu promění tě natotata.
Že neexistuje,že nejsou důkazy? Kdo to dosvědčí?
Vždyť ona je člověk jako ty i já,když přijde na ni smutek tak se rozbrečí.
Autor Zuzanka.D, 01.05.2009
Přečteno 230x
Tipy 1
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí