Můj svět

Můj svět

Anotace: ...

Jiné světy - můj únik přede všemi
brána do nich se nachází v nekonečnu
v těch místech je pro mě bezpečí

Jsem živá jako ty
jen nedokážu unést realitu
utíkám
když mi podáváš ruku
když mě chceš chránit
nenechám se spoutat

Bojím se ukázat svůj svět
kdo ho poznal ho nepochopil
nesnáším výsměch

Nejsem podivín
jen mám svoje tajemství
které nemůžu svěřit

Je těžké věřit lidem
jsou úplatní maličkostmi

Jsem sama proti celému světu
zničená skutečností
otrávená podobou opravdového světa

Mám radši iluzi
díky tomu přežívám

Moje výhra
zůstat živá
přestat přežívat
začít žít
Autor Zuzanka.D, 01.05.2009
Přečteno 234x
Tipy 3
Poslední tipující: labuť, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře! "o)

01.05.2009 15:49:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí